ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα 20αρα ο Ντόντσιτς και νίκη για τους Μάβερικς!

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) celebrates a three-point shot by forward Dorian Finney-Smith (10) against the Utah Jazz during the second half of an NBA basketball game in Dallas, Wednesday, Nov. 14, 2018. Dallas won 118-68. (AP Photo/Michael Ainsworth)
AP Photo/Michael Ainsworth AP PHOTO/MICHAEL AINSWORTH

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση, άγγιξε το double-double και οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη με 119-113 επί των Νετς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει απτόητος την πορεία του με προορισμό το βραβείο του ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ. Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, βοηθώντας τους Μαβς να επιβληθούν με 119-113 των Νετς στο Ντάλας.

Ο Ντόντσιτς ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής, όντας εκ των κορυφαίων των Μαβς στην δύσκολη νίκη που σημείωσαν.

Ο Χάρισον Μπαρνς με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τους Ντέβιν Χάρις και Τζέι Τζέι Μπαρέα να έχουν από 18 πόντους.

Για τους Νετς, ο Αλαν Κραμπ είχε 27 πόντους με 7/11 τρίποντα, ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι 19 πόντους και οι Εντ Ντέιβις και Ντ'Αντζελο Ράσελ από 17 πόντους, με τον δεύτερο να έχει πάντως 6/18 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νέα 20αρα ο Ντόντσιτς και νίκη για τους Μάβερικς!
Νέα 20αρα ο Ντόντσιτς και νίκη για τους Μάβερικς!

AP Photo/Michael Ainsworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ