NBA

NBA: Το δαιμόνιο καλάθι του ΤζαΒέιλ ΜακΓκι!

NBA: Το δαιμόνιο καλάθι του ΤζαΒέιλ ΜακΓκι!
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

ΟΤζαΒέιλΜακΓκί αποδείχτηκε ιδιαίτερα... πανούργος στο ματς των Λέικερς με τους Γουόριορς. Η απάντηση στο VIDEO που θα δειτε με το καλάθι που πέτυχε.

Οι ΜακΓκί και Χάουαρντ έχουν δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον δίδυμο "ψηλών" στη ρακέτα των Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας μάλιστα μαζί 25 πόντους στο παιχνίδι της preseason απέναντι στους Γουόριορς.

Ο πρώτος πάντως, που ειχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 18' συμμετοχής, έδειξε ότι στη front-line των "Λιμνανθρώπων" αναμένεται να προσθέσει και λίγη... πονηριά. Ο ΤζαΒέιλΜακΓκί πέτυχε ένα δαιμόνιο καλάθι και μάλιστα με κάρφωμα απέναντι στους Γουόριορς, αποσυντονίζοντας πρώτα τον προσωπικό του αντίπαλο. Μετά από μία hand off συνεργασία με τον Λεμπρον Τζέιμς, "έκοψε" προς το καλάθι, "τρακάροντας" με τον Αλφόνζο ΜακΚίνι. Έτσι, βγήκε -για λίγο- εκτός παρκέ κουτσαίνοντας και μπερδεύοντας τον Ντρέιμοντ Γκριν που πήγε σε βοήθεια αφήνοντας τη ρακέτα "γυμνή". Ο ΜακΓκί, έγινε ως... διά μαγείας καλά, επέστρεψε άμεσα στο παρκέ και στη ρακέτα, πήρε την μπάλα και κάρφωσε!

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

Δείτε την αστεία στιγμή και το πονηρό καλάθι του ΜακΓκί:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ