NBA

NBA: Το απολαυστικό show του Λεμπρόν μονοπωλεί το Top-10

NBA: Το απολαυστικό show του Λεμπρόν μονοπωλεί το Top-10

Πήγε να κάνει μπλοκ σε... συμπαίκτη του, κάρφωσε μετά από "χορευτικό" και πάσαρε κάτω από τα πόδια στον Χάουαρντ. Μπορεί να μην βρέθηκε στην κορυφή, αλλά ήταν ο πρωταγωνιστής του Top-10 της βραδιάς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε μυθικά πράγματα στην εκτός έδρας νίκη των Λέικερς επί των Χοκς, πετυχαίνοντας double-double με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα είχε 7 ασίστ και 3 μπλοκ.

Τα στατιστικά του, όμως, δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως το show που προσέφερε ο "Βασιλιάς", ο οποίος είχε κέφια στην Ατλάντα, φτιάχνοντας τους συμπαίκτες του σε σκοράρισμα και... διάθεση! Αυτό φάνηκε από νωρίς στο παιχνίδι με τους Χοκς, μόλις στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, με μία φάση που "ανοίγει" το Top-10 βραδιάς, στο οποίο ο Τζέιμς πρωταγωνιστεί. Σε αιφνιδιασμό των "Λιμνανθρώπων", ο Ρόντο αποφάσισε να πάρει όλο τον δρόμο μόνος του απέναντι στους Χοκς, να μην πασάρει στον Λεμπρόν και να τελειώσει με όμορφο λέι απ, με τον ηγέτη των Λέικερς, όμως, να προσπαθεί να τον... κόψει!

Η συνέχεια των 10 καλύτερων φάσεων της βραδιάς, είχε κι άλλο Λεμπρόν, με μία spin move που κατέληξε σε κάρφωμα και με μία "μαγική" ασίστ κάτω από τα πόδια και με πλάτη στον Χάουαρντ, για την "πτήση" του τελευταίου.

Η κορυφή του Top-10 βέβαια ανήκει στον Ντιγουίντι ο οποίος έκανε πόστερ τον Χάρις, στη νίκη των Νετς επί των Σίξερς.

Photo Credits: AP Photo/John Bazemore

Απολαυστικός Λεμπρόν στο επίσης απολαυστικό Top-10 της βραδιάς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ