NBA

NBA: Τα ζευγάρια του α' γύρου των Playoffs

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo goes to the basket past Houston Rockets' Jeff Green during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo goes to the basket past Houston Rockets' Jeff Green during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) AP

Με ένα παιχνίδι να απομένει για κάθε ομάδα που βρίσκεται στη "φούσκα" της Disney World, διαμορφώθηκε το παζλ του α' γύρου των NBA Playoffs. Μόνο οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν ξέρουν αντίπαλο.

Τα παιχνίδια της Τετάρτης 12 Αυγούστου στη "φούσκα" της Disney World διαμορφώσαν τα ζευγάρια του α' γύρου των ΝΒΑ Playoffs, με μοναδικό κενό αυτό της ομάδας που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο στη Δύση. Κι αν για τους Μιλγουόκι Μπακς είναι γνωστό εδώ και τρεις ημέρες ότι θα αντιμετωπίσουν τους Ορλάντο Μάτζικ στην εκκίνηση της post season, πλέον κι οι υπόλοιπες ομάδες ξέρουν ποιο είναι το πρώτο εμπόδιο που θα βρουν στον δρόμο τους.

Μόνο οι Λος Άντζελες Λέικερς εξακολουθούν να βαδίζουν... στα τυφλά αφού εκκρεμεί να γίνει γνωστή η ομάδα που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο από τη Δύση. Το Πόρτλαντ, το Μέμφις, το Φοίνιξ και το Σαν Αντόνιο είναι οι τέσσερις ομάδες που μονομαχούν, έχοντας ως δεδομένο πως θα γίνει το play-in παιχνίδι για να βγει η όγδοη ομάδα της δυτικής περιφέρειας.

Τα ζευγάρια της Ανατολής

1. Μιλγουόκι Μπακς - Ορλάντο Μάτζικ

2. Τορόντο Ράπτορς - Μπρούκλιν Νετς

3. Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς

4. Μαϊάμι Χιτ - Ιντιάνα Πέισερς

Τα ζευγάρια της Δύσης

1. Λος Άντζελες Λέικερς - 8η ομάδα

2. Λος Άντζελες Κλίπερς - Ντάλας Μάβερικς

3. Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ

4. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Χιούστον Ρόκετς

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ