NBA

NBA: Σε 2-4 εβδομάδες θα παρθεί απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν

NBA: Σε 2-4 εβδομάδες θα παρθεί απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Άνταμ Σίλβερ γνωστοποίησε σε ομαδική κλήση που είχε με τους ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ ότι θα πάρει την απόφασή του για επανεκκίνηση της σεζόν σε 2-4 εβδομάδες.

Συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτό είναι το συναίσθημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ στην προσπάθεια επανέναρξης της σεζόν που έχει διακοπεί από τις 11 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού.

Ο Άνταμ Σίλβερ είχε συνομιλία μέσω ομαδικής κλήσης με αρκετούς ιδιοκτήτες των ομάδων, γνωστοποιώντας τους ότι πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρει την τελική του απόφαση, την οποία αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες 2-4 εβδομάδες.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην ομαδική κλήση πάντως εμφανίστηκαν αισιόδοξοι, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος εν μέσω της πανδημίας. Παράλληλα εξέφρασαν πάντως τον προβληματισμό τους σχετικά με το ποια θα είναι η αντίδραση της λίγκας αν βρεθεί εκ νέου θετικό δείγμα κορονοϊού, με τον Κομισάριο του ΝΒΑ να αναφέρει ότι " αν ένα δείγμα αποδειχθεί αρκετό για να διακοπεί το πρωτάθλημα, τότε πιθανότατα δεν θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο".

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή που ο Άνταμ Σίλβερ και οι ιδιοκτήτες συζητούν όλα τα ενδεχόμενα, με βασικότερο την ολοκλήρωση της σεζόν σε ένα μέρος (Ορλάντο ή Λας Βέγκας), 9 σταρ του ΝΒΑ - συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Αντετοκούνμπο - είχαν την δική τους ομαδική κλήση, όπου συμφώνησαν ότι επιθυμούν την επανέναρξη της σεζόν.

AP Photo/Jae C. Hong

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ