NBA

NBA: Όταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο τάπωσε τον ανιψιό του Πίπεν!

NBA: Όταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο τάπωσε τον ανιψιό του Πίπεν!
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το κανάλι του NBA στο Youtube έφτιαξε ένα πεντάλεπτο video γεμάτο τάπες, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να... κερνάει μία τέτοια στον Κάβιον Πίπεν, σε ένα ματς που είχε μοιράσει πέντε!

Το τελευταίο παιχνίδι της preseason για τους Λέικερς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κώστα Αντετοκούνμπο να παίξει 27 λεπτά -δεδομένου του ροτέισον- και να απλώσει τα αθλητικά του χαρακτηριστικά στο "Chase Center".

Ο 22χρονος δυναμικός φόργουορντ μοίρασε πέντε τάπες στη διάρκεια της παραμονής του στο τάπες (δύο εξ αυτών στην ίδια φάση), αναγκάζοντας την ομάδα του να εξάρει την... ελληνική αθλητικότητα!

Ένα από τα θύματά του ήταν ο -επίσης- νεαρός παίκτης των Λέικερς και ανιψιός του Σκότι Πίπεν, Κάβιον!

Ο 23χρονος σέντερ ακολούθησε την προετοιμασία των "Πολεμιστών", η οποία εν τέλει αποτέλεσε και την μοναδική εμπειρία του στο Γκόλντεν Στέιτ, ωστόσο πήρε μία γεύση από το υπερβολικά υψηλό επίπεδο του NBA, ακόμα και απέναντι σε παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τού το υπενθύμισε με μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα όταν ο Πίπεν επιχείρησε να καρφώσει, σε μία φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Κώστα και στην άλλη άκρη του παρκέ όπου και κάρφωσε.

Όσο σπουδαία βέβαια κι αν ήταν αυτή η φάση για τον 22χρονο Αντετοκούνμπο, όσο χαρακτηριστική κι αν ήταν αυτή η τάπα για να δώσει στον ανιψιό του Πίπεν να καταλάβει την αθλητικότητα του Αντετοκούνμπο από τη μία και τις υψηλές απαιτήσεις του NBA, δεν παύει να είναι απλά μία τάπα από τις δεκάδες που περιλαμβάνει το video που ακολουθεί. Το NBA έφτιαξε μία συλλογή από τα καλύτερα κοψίματα της preseason και μας βάζει στο κλίμα λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terri

Δείτε την τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο (1:55) στο video με τις καλύτερες της preseason:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ