NBA

NBA: Ο Τρε Γιανγκ φώναζε "it's over" και τελικά... έχασε

NBA: Ο Τρε Γιανγκ φώναζε "it's over" και τελικά... έχασε

Ο Τρε Γιανγκ βιάστηκε να πανηγυρίσει και να την... πει στους οπαδούς των Χιτ, νομίζοντας ότι θα φύγει με τη νίκη, αλλά χωρίς να δει το "τσουνάμι" που ερχόταν σε σκοράρισμα και... τρολάρισμα από τους γηπεδούχους.

Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε "καλύτερα να μασάς", ή έστω, σε παραλλαγή αυτής, καλύτερα να μην πανηγυρίζεις πριν το παιχνίδι τελειώσει. Αυτό έπαθε ο Τρε Γιανγκ, για τον οποίο ο αγώνας των Χοκς με τους Χιτ στο Μαϊάμι τελείωσε 1' πριν το τέλος, όταν η ομάδα του έκανε το 111-117. Σε εκείνο το σημείο, φώναζε "it's over" προς τους φίλους των Χιτ, πανηγυρίζοντας πρόωρα μία νίκη που δεν ήρθε ποτέ.

Γιατί δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα ακολουθούσε. Οι γηπεδούχοι με 6-0 έστειλαν το ματς στην παράταση και εκεί με 16-0 γύρισαν τα πάντα τούμπα και πήραν τη νίκη! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί μυθικό τρολάρισμα από αντιπάλους φίλους των Χιτ, αλλά και παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Τζίμι Μπάτλερ. Ο ίδιος ο Γιανγκ πάντως, έδειξε να έχει καταλάβει και να έχει μετανιώσει για τη βιασύνη του, δεχόμενος βεβαίως -και λογικώς- τα πειράγματα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ