NBA

NBA: Ντόντσιτς και Λεμπρόν "συναντήθηκαν" στον δρόμο των ρεκόρ

NBA: Ντόντσιτς και Λεμπρόν "συναντήθηκαν" στον δρόμο των ρεκόρ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς "έπιασε" τον Λούκα Ντόντσιτς στα φετινά triple-double, με τον Σλοβένο, όμως, να τού κλέβει το "στέμμα" σε συνδυασμό 30+ πόντων και 10+ ριμπάουντ σε ένα ματς.

Τους χωρίζουν 14 χρόνια, τους συνδέει το ταλέντο, μαζί και ο "ανταγωνισμός" στον δρόμο των ρεκόρ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε triple-double στη νίκη των Λέικερς επί των Νάγκετς στο Ντένβερ. Αυτό ήταν το 12ο φετινό παιχνίδι με διψήφιες επιδόσεις σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες της στατιστικής για τον "Βασιλιά", ο οποίος "έπιασε" τον Λούκα Ντόντσιτς στην κορυφή.

Ο Σλοβένος από την πλευρά του, όχι απλά έφτασε, αλλά προσπέρασε τον 35χρονο σταρ των Λέικερς σε δύο άλλες κατηγορίες και για την ακρίβεια σε συνδυασμό αυτών. Ο γκαρντ των Μάβερικς, που είχε 33 πόντους και 12 ριμπάουντ στη νίκη επί των Κινγκς προσπέρασε τον Τζέιμς σε συνδυασμό 30+ πόντων και 10+ ριμπάουντ σε ένα ματς! Αυτή ήταν η 17η φορά στην καριέρα του 21χρονου που πετυχαίνει πάνω από 30 πόντους και μαζεύει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι, αφήνοντας πίσω του τον "Βασιλιά".

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ