NBA

NBA: Ξεκίνημα με ήττα ο Ίρβινγκ, νίκη χωρίς Ζάιον οι Πέλικανς

NBA: Ξεκίνημα με ήττα ο Ίρβινγκ, νίκη χωρίς Ζάιον οι Πέλικανς
AP PHOTO/SARAH STIER

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των Νετς, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, χωρίς ωστόσο να αποτρέπει τη νίκη των Πρωταθλητών. Δείτε τα αποτελέσματα στην τελευταία ημέρα της preseason.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Νετς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, όντας πρώτος σκόρερ της ομαδας του με 19 πόντους (7/17 σουτ), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα

Αυτή η εμφάνιση πάντως δεν ήταν αρκετή για να εμποδίσει τους Πρβταθλητές Τορόντο Ράπορς να φύγουν με νίκη από το Μπρούκλιν, επικρατώντας 123-107 των Νετς.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, από 13 πόντους είχαν οι Τορίν Πρινς και Σπένσερ Ντινγουίντι, ενώ μπροστάρης για τους Ράπτορς ήταν ο Ονονούμπι που με 18 πόντους.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 93-112

Πρώτη ήττα στην preseason για τους Σίξερς, οι οποίοι είδαν τους Γουίζαρντς να φεύγουν με νίκη από τη Φιλαδέλφεια χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση των ΜακΡέι (17 πόντους), Μπράιαντ (15 πόντους με 10 ριμπάουντ) και Βάγκνερ που τελείωσε το ματς με 14 πόντους. Από την πλευρά των Σιξερς, ξεχώρισε ο Εμπίιντ με 17 πόντους, ο Χάρις είχε 13 πόντους και ο Μίλτον 10 πόντους.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΥΟΡΚ ΝΙΚΣ - ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝ ΠΕΛΙΚΑΝΣ 116-117

Χωρίς τον Ζάιον Γουίλιαμσον ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης στο πρώτο διάστημα της regular season, οι Πέλικανς πήραν το... ντέρμπι με τους Νικς και έκλεισαν αήττητοι την preseason. Σουτάροντας με πολύ υψηλά ποσσοστά από το τρίποντο (41,5%), με τους 17 πόντους του Χαρτ, τους 16 πόντους του Ίνγκραμ και τους 14 πόντους του Ρέντικ οι Πέλικανς πήραν μία νίκη που θα έπρεπε να έχουν αποσπάσει νωρίτερα και ευκολότερα, αφού είχαν προβάδισμα 8 πόντων λίγο πριν το τέλος. Από τους Νικς ξεχώρισε ο Ραντλ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ από 19 και 17 πόντους είχαν οι Μπάρετ και Τρίερ αντίστοιχα.

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ 104-91

Με τον Μιλς να "γράφει" 16 πόντους και με τους Όλντριτζ, Φορμπς και ΝτεΡόζαν να προσθέτουν από 14, οι Σπερς εδεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Γκρίζλις οι οποίοι είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά εντός παιδιάς. Ο Μόραντ βοήθησε τους Γκρίζλις με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και και 6 ασίστ, 12 πόντους πέτυχε ο Άλεν, ενώ double-double έκαναν οι Κράουντερ (11 πόντους, και 11 ριμπάουντ) και Κλαρκ (11 πόντους, 10 ριμπάουντ).

Photo Credits: AP Photo/Sarah Stier

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ