NBA

NBA: "Κλειστά αποδυτήρια μέχρι νεωτέρας"

NBA: "Κλειστά αποδυτήρια μέχρι νεωτέρας"

To ΝΒΑ, μαζί με τις τρεις κορυφαίες αμερικανικές λίγκες, MLB, MLS και NHL ανακοίνωσαν ότι τα αποδυτήρια των ομάδων θα είναι κλειστά για τους δημοσιογράφους μέχρι νεωτέρας, ως μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Τα μέτρα που είχε ήδη προαναγγείλει κατά του κορονοϊού γνωστοποίησε το NBA, με κοινή ανακοίνωση που συνυπέγραψε και εξέδωσε μαζί με τις κορυφαίες αμερικανικές λίγκες, MLB (μπέιζμπολ), MLS (ποδόσφαιρο) και NHL (χόκεϊ).

Αναλυτικά:

“Μετά από διαβουλεύσεις με ειδικούς γύρω από τις μολυσματικές ασθένειες και τη δημόσια υγεία και λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα που μπορούν να προκύψουν με τη στενή επαφή πριν και μετά τα παιχνίδια, όλα τα αποδυτήρια των ομάδων θα είναι ανοιχτά μόνο σε παίκτες, υπαλλήλους των ομάδων και των εγκαταστάσεων μέχρι νεωτέρας. Η πρόσβαση στους δημοσιογράφους θα διατηρείται σε καθορισμένες θέσεις εκτός αποδυτηρίων. Αυτές οι προσωρινές αλλαγές θα εφαρμοστούν άμεσα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά αυτήν την κατάσταση και να λάβουμε όλα τα περαιτέρω μέτρα που είναι απαραίτητα για να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον“.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 11 Μαρτίου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον Κομισάριο της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, και τους ιδιοκτήτες των ομάδων για να συζητηθούν περαιτέρω μέτρα πρόληψης.

Photo Credits: AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ