NBA

NBA: Double-double οι Ντόντσιτς-Πορζίνγκις απέναντι στους Κλίπερς

NBA: Double-double οι Ντόντσιτς-Πορζίνγκις απέναντι στους Κλίπερς
(AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Με σπουδαία εμφάνιση των δύο Ευρωπαίων, οι Μάβερικς επικράτησαν 102-87 των Κλίπερς υποχρεώνοντάς τους στην τρίτη τους ήττα στην preseason. Δείτε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων.

Με τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις να κάνου σπουδαία δουλεια στο παρκέ και να τελειώνουν με double-double το παιχνίδι, οι Ντάλας Μάβερικς κέρδισαν 102-87 τους Κλίπερς

Ο Ντόντσιτς πέτυχε 15 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, κάνοντας όμως παράλληλα και 9 λάθη! Από την πλευρά του, ο Πορζίνγκις είχε 18 πόντους, με 13 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 1 ασίστ. Από τους Μάβερικς, καλή παρουσία είχαν επίσης οι Τζάκσον (18) και Χάρνταγουεϊ (15). Από τους Κλίπερς, ο Λέοναρντ ήταν πολύ άστοχος, τελειώνοντας το ματς με 5-19 σουτ! Έτσι, "έγραψε" 13 πόντους, χωρίς να έχει την υποστήριξη βέβαια των Πολ Τζορτζ, Πάτρικ Μπέβερλι και Λου Ουίλιαμς που απουσίαζαν.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ-ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ 98-107

Ακόμα μία νίκη για τους αήττητους Χιτ, οι οποίοι πέρασαν από το Ορλάντο έχοντας σε εκπληκητική βραδιά τον Τζίμι Μπάτλερ (23 πόντους). Παράλληλα, ο Ρόμπινσον προσέθεσε 17 πόντους και ο Ολίνικ 14, ενώ ο Αντεμπάγιο βοήθησε με 13 ριμπάουντ. Από τους Μάτζικ, ο Φουρνιέ είχε 16 πόντους, ενώ από 14 είχαν οι Βούτσεβιτς και Μπάμπα.

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ-ΠΟΡΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ 110-104

Απέναντι στους "λειψούς" Μπλέιζερς που εμφανίστηκαν χωρίς τους Λίλαρντ, ΜακΚόλουμ και Ουάιντσαϊντ, οι Νάγκετς δυσκολεύτηκαν αλλά τα κατάφεραν, σε ένα παιχνίδι όπου κάθε παίκτης που πάτησε παρκέ σκόραρε. Οι Μίλσαπ και Μπάρτον είχαν από 13 πόντους, 12 είχε ο Μόρις, ενώ και ο Γιόκιτς βοήθησε με 11 πόντους. Από τους Μπλέιζερς, ο Χεζόνια ήταν αυτός που ξεχώρισε με 18 πόντους, ενώ από 13 είχαν οι Κόλινς και Μπέιζμορ, με τον πρώτο να έχει και 11 ριμπάουντ.

ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ 111-93

Με τον Γουάτι να πετυχαίνει 6/8 τρίποντα και να φτάνει τους 29 πόντους, αλλά και τον ΛαΒίν με 8/11 σουτ να προσθέτει άλλους 23, οι Μπουλς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Χοκς που έκλεισαν με μία νίκη στην preseason. Οι φιλοξενούμενοι, με τους 15 πόντους του Πάρκερ και τους 14 του -πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ- Σάιμπερτ δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους.

Photo Credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ