NBA

Μπρούκλιν Νετς: Συμφωνία με Κρόφορντ και Μπίσλι για τη Disney World

Phoenix Suns guard Jamal Crawford (11) and Dragan Bender (35) walk up court in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Phoenix Suns guard Jamal Crawford (11) and Dragan Bender (35) walk up court in the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Οι Μπρούκλιν Νετς θα καλύψουν δύο από τις κενές θέσεις στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Τζαμάλ Κρόφορντ και τον Μάικλ Μπίσλι.

Στη Disney World, οι Μπρούκλιν Νετς δεν θα έχουν ούτε τον Καϊρί Ίρβινγκ, ούτε τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά ούτε τον Σπένσερ Ντίνγουιντι (βρέθηκε ξανά θετικός στον κορονοϊό). Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να ειπωθεί πως θα παρουσιαστεί μια νέα ομάδα στην τελική φάση του ΝΒΑ, με τις πρώτες... ενισχύσεις να είναι δύο "παλιοί" του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο λόγος για τον Μάικλ Μπίσλι και τον Τζαμάλ Κρόφορντ, οι οποίοι συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Ο πρώτος έμεινε τον τελευταίο χρόνο εκτός δράσης, έχοντας ως τελευταίο σταθμό την Κίνα, ενώ κι ο δεύτερος δεν είχε ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά το γεγονός πως έχει αποδείξει πολλάκις πως... η μπογιά του περνάει ακόμη.

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ