NBA

Μπουντενχόλζερ: "Σέβομαι τους διαιτητές, αλλά διαφωνώ με την τελευταία φάση"

Μπουντενχόλζερ: "Σέβομαι τους διαιτητές, αλλά διαφωνώ με την τελευταία φάση"
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε ότι οι Μπακς διαφωνούν με την απόφαση των Μπακς να χρεώσουν με φάουλ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το φάουλ που χρεώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάνω στον Τζίμι Μπάτλερ σε νεκρό χρόνο έμελλε να κρίνει τον τελικό νικητή στο Game 2 των Μπακ με τους Χιτ, στη νίκη των δεύτερων με 116-114 χάρη σε δύο βολές του Μπάτλερ. Ένα φάουλ για το οποίο ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν έκρυψε την διαφωνία του.

Ο τεχνικός των Μπακς κλήθηκε μετά τον αγώνα να σχολιάσει την φάση που έκρινε το παιχνίδι και αν και προσπάθησε να μετρήσει τα λόγια του για να γλιτώσει κάποιο πρόστιμο, τόνισε ότι διαφωνεί.

" Θα έλεγα πως είμαστε απογοητευμένοι από την από την εκδίκαση της φάσης, από την απόφαση, από το χρονικό σημείο που έγινε" δήλωσε αρχικά ο Μπουντενχόλζερ, για να προσθέσει:

"Είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή των διαιτητών. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους διαιτητές. Έχουμε τον δικό μας τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα όμως. Θα διαφωνήσουμε με αυτή την απόφαση, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο".

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ