NBA

Μπουντενχόλζερ: "Ο Γιάννης δεν έπρεπε να παίξει, μόνο εκείνος δεν το καταλάβαινε"

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ, λέγοντας πως "πάντα θέλει να παίζει και να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του".

Συγκινημένος ήταν ο Μάικ Μπουντενχόλζερ στη media session αμέσως μετά από το τέλος του Game 5 της σειράς Μπακς - Χιτ. Ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι ήταν σίγουρα πολύ πληγωμένος συναισθηματικά από τον αποκλεισμό της ομάδας του και μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερώτηση για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έμεινε εκτός αγώνα.

" Δεν γινόταν να τον αφήσουμε να βγει εκεί έξω, δεν ήταν έτοιμος, δεν είναι υγιής και δεν είμαστε άνθρωποι που θα τον βάζαμε σε κίνδυνο. Ο Γιάννης πάντα θέλει να παίζει, πάντα θέλει να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του. Και ναι, του ήταν δύσκολο να μείνει εκτός αγώνα. Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο σε όλους μας ότι δεν έπρεπε να αγωνιστεί, μόνο εκείνος δεν το καταλάβαινε" ήταν το σχόλιο του Μπουντενχόλζερ για τον Greek Freak που έμοιαζε με θηρίο στο κλουβί.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ