NBA

Μπουντενχόλζερ εναντίον Ντρέικ: "Δεν υπάρχει θέση για τους φιλάθλους στο παρκέ"

Μπουντενχόλζερ εναντίον Ντρέικ: "Δεν υπάρχει θέση για τους φιλάθλους στο παρκέ"
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, τα έβαλε ανοιχτά με τον ράπερ - και πιο γνωστό φίλαθλο των Ράπτορς - Ντρέικ για την συμπεριφορά του στους δύο αγώνες που έγιναν στο Τορόντο.

Ο Ντρέικ έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του στην σειρά των Μπακς με τους Ράπτορς. Κάτι τα... χαιρετίσματα που έστειλε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 3 , κάτι το μασάζ που πρόσφερε στον Νικ Νερς στο Game 4, κάτι η γενικότερη συμπεριφορά του, ο γνωστός ράπερ έχει γίνει παράγοντας της σειράς. Και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο τεχνικός των Μπακς ρωτήθηκε από τα ΜΜΕ ενόψει του Game 5 στο Μιλγουόκι (24/5, 03:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) την άποψή του για την συμπεριφορά του Ντρέικ και ξέσπασε:

" Θα το πω ξανά. Το βλέπω στα τάιμ-άουτ, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος που παρακολουθεί το παιχνίδι και δεν συμμετέχει σε αυτό - προπονητής ή παίκτης - μπορεί να έχει πρόσβαση στο παρκέ. Δεν ξέρω πόση ώρα περνάει στο παρκέ. Με βάση αυτά που μου λέτε ότι βρίσκεται μέσα περισσότερη ώρα από ότι έχω καταλάβει.

Σίγουρα δεν υπάρχει θέση για τους φιλάθλους - ή για οτιδήποτε είναι τέλος πάντων ο Ντρέικ για τους Ράπτορς - στο παρκέ. Στο παρκέ υπάρχουν όρια και γραμμές για κάποιο λόγο και η λίγκα είναι πολλή καλή στο να βρίσκει λύση σε αυτό".

Με την σειρά να αναμένεται σίγουρα να μεταφερθεί στο Τορόντο για το Game 6 ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Game 5 στο Μιλγουόκι, έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δει κάποιος αν το ΝΒΑ θα κρίνει ότι η συμπεριφορά του Ντρέικ μπορεί να οριστεί ως παραβατική και πάρει μέτρα για αυτό. Ο ίδιος ο Ντρέικ πάντως αρκέστηκε στο να ποστάρει ένα Instastory στον λογαριασμό του στο Instagram από κάποιον follower του, που ανέφερε ότι " αν δεν θες η αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίσει και να χορεύει, τότε εμπόδισέ τη να σκοράρει, να νικήσει ή να πετύχει τον στόχο της. Ξεπέρασέ το και προχώρα".

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ