NBA

Μπουνιά οπαδού των Λέικερς σε οπαδό των Νάγγετς στο Ντένβερ

Μπουνιά οπαδού των Λέικερς σε οπαδό των Νάγγετς στο Ντένβερ

Οπαδοί των Ντένβερ Νάγγετς ενόχλησαν οπαδό των Λος Άντζελες Λέικερς κι εκείνος απάντησε με γροθιά στο πρόσωπο εκείνου που τον προκαλούσε περισσότερο (VIDEO).

Αν υπάρχει μια πραγματικά σκληρή, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, έδρα στο ΝΒΑ, αυτή είναι το Ντένβερ. " Σε κάθε ματς το γήπεδο γεμίζει με οπαδούς των Λέικερς, των Σέλτικς, των Γουόριορς. Πάρτε τώρα την ήττα και καλό ταξίδι" είχε πει μετά από περσινή νίκη των Νάγγετς ο Μάικ Μαλόουν, αυτή τη φορά όμως η ομάδα του έχασε στο γήπεδό της από τους Λέικερς με το δίδυμο των ΛεΜπρόν Τζέιμς - Άντονι Ντέιβις να κάνει καταπληκτική δουλειά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.

Μόλις το ματς τελείωσε, ένας οπαδός της ομάδας του Λος Άντζελες που προσπαθούσε να φύγει από τις εξέδρες είδε μερικούς των Νάγγετς να τον ειρωνεύονται (;), να τον βρίζουν (;), να τον ενοχλούν με απλά λόγια. Αρχικά έκανε προσπάθεια για να μείνει ψύχραιμος, ωστόσο δεν άντεξε και έριξε μπουνιά σε έναν αντίπαλό του και να του σπάσει τα γυαλιά στο πρόσωπο. Από πίσω ακούγονταν ιαχές "MVP, MVP" για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε μια σκηνή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ