NBA

Μπουλς - Πέισερς: Το συγκλονιστικό φινάλε

Indiana Pacers guard Victor Oladipo (4) drives to the basket against Chicago Bulls center Wendell Carter Jr., left, guard Zach LaVine, center, and guard Lauri Markkanen during the first half of an NBA basketball game Friday, Jan. 4, 2019, in Chicago. (AP Photo/Nam Y. Huh)
AP Photo/Nam Y. Huh AP PHOTO/NAM Y. HUH

Πράγματα και θαύματα έγιναν στο φινάλε της παράτασης του αγώνα των Μπουλς με τους Πέισερς, με το ένα μεγάλο σουτ να διαδέχεται το άλλο μέχρι το νικητήριο τρίποντο του Ολαντίπο και το (σωστά) ακυρωθέν τρίποντο του ΛαΒίν. Δείτε το τρομερό VIDEO.

Οι Πέισερς πήραν μία συγκλονιστική νίκη στην παράταση με 119-116 στο Σικάγο επί των Μπουλς χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Βίκτορ Ολαντίπο, σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές. Και υπήρχε λόγος για αυτό, αφού στο φινάλε έγιναν τρομερά πράγματα.

Το ένα μεγάλο σουτ ακολουθούσε το άλλο στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αρνούνται να χάσουν. Η αρχή έγινε με το τρίποντο του Ζακ ΛαΒίν στο τέλος της τέταρτης περιόδου, με το οποίο έκανε το σκορ 105-105 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άγρια!

Ο Ολαντίπο, ο Λάουρι Μάρκανεν και - ξανά - ο Ολαντίπο σημείωσαν το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο, με το σουτ του τελευταίου να αποδεικνύεται και το νικητήριο. Για 1 δέκατο του δευτερολέπτου όμως παραλίγο αυτό να μην ισχύσει, αφού ο Ζακ ΛαΒίν ευστόχησε και αυτός σε τρίποντο στο φινάλε της παράτασης, ωστόσο στο σουτ του ήταν εκπρόθεσμο!

Δείτε το VIDEO με την τρομερή αλληλουχία φάσεων στο φινάλε του αγώνα:

AP Photo/Nam Y. Huh

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ