NBA

Μπόστον Σέλτικς: Παγωμάρα με Χέιγουορντ, ένα μήνα έξω με διάστρεμμα

Gordon Hayward of the Boston Celtics handles the ball during the second half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Gordon Hayward of the Boston Celtics handles the ball during the second half of an NBA basketball game Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) AP

Χωρίς τον Γκόρντον Χέιγουορντ θα πορευθούν οι Μπόστον Σέλτικς για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Διάστρεμμα τρίτου βαθμού υπέστη ο έμπειρος περιφερειακός στο πρώτο ματς της σειράς με τους Σίξερς.

Άσχημα ήταν τα νέα από τον τραυματισμό που υπέστη ο Γκόρντον Χέιγουορντ στην τέταρτη περίοδο του αγώνα των Σέλτικς με τους Σίξερς για τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας. Ο έμπειρος περιφερειακός υπέστη διάστρεμμα τρίτου βαθμού, με αποτέλεσμα να φορέσει και προστατευτική μπότα, αλλά και να κυκλοφορεί με πατερίτσες καθώς το πρήξιμο είναι αυτή τη στιγμή πολύ έντονο.

Ο Χέιγουορντ θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, διάστημα που ίσως μικρύνει ή μεγαλώσει ελαφρώς, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει και τη σειρά με τους Σίξερς, αλλά και την επόμενη σε περίπτωση που οι Σέλτικς προκριθούν και τους τελικούς της περιφέρειας αν η ομάδα της Βοστώνης φτάσει μέχρι εκεί.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ