NBA

Μπόστον Σέλτικς: Έδωσαν επέκταση στον Μπραντ Στίβενς

Head coach Brad Stevens directs the players during the second half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Jan. 10, 2019, in Miami. The Heat defeated the Celtics 115-99. (AP Photo/Joel Auerbach)
AP Photo/Joel Auerbach AP PHOTO/JOEL AUERBACH

Οι παράγοντες των Σέλτικς επιβράβευσαν τον Μπραντ Στίβενς με νέο συμβόλαιο, με τον 43χρονο τεχνικό να μένει στη Βοστώνη για να οδηγήσει τους Κέλτες στην κορυφή του ΝΒΑ.

Όταν του έδωσαν το τιμόνι, το 2013, ήλπιζαν ότι στο πρόσωπό του βρήκαν τον προπονητή που θα τους καθοδηγήσει για δεκαετίες. Επτά χρόνια μετά, οι παράγοντες των Σέλτικς έδωσαν νέο συμβόλαιο στον Μπραντ Στίβενς και θα συνεχίζουν μαζί για αρκετά ακόμη χρόνια, με τον 43χρονο πλέον head coach να ελπίζει από την πλευρά του ότι θα φτάσει μαζί με την ιστορική ομάδα της Βοστώνης στην κορυφή του ΝΒΑ.

Με ρεκόρ 318-245 σε 563 αγώνες στη διάρκεια αυτής της επταετίας, ο Στίβενς ξέρει ότι έχει κάνει σημαντική δουλειά, αλλά βρίσκεται ακόμη μακριά από το επίπεδο που θέλει. Οι Κέλτες είναι αυτή τη στιγμή τρίτοι στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 48-23, έχουν όμως όλους τους παίκτες τους υγιείς και ονειρεύονται πως θα προχωρήσουν αρκετά στα playoffs, τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της περιφέρειάς τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ