ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλόκο των Μπλέιζερς στους Ράπτορς

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard, left, drives to the basket on Portland Trail Blazers center Jusuf Nurkic, right, during the first half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Friday, Dec. 14, 2018. (AP Photo/Steve Dykes)
AP Photo/Steve Dykes AP PHOTO/STEVE DYKES

Εξαιρετικοί οι Μπλέιζερς, κατέβαλλαν με 128-122 την αντίσταση των Ράπτορς, βάζοντας στοπ στο νικηφόρο σερί των Καναδών.

Οι Μπλέιζερς συνεχίζουν να υποτάσσουν τα... θηρία του ΝΒΑ στο Πόρτλαντ. Οι Ράπτορς έγιναν η τελευταία ομάδα της ελίτ που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα των Μπλέιζερς, με το Πόρτλαντ να παίζει όμορφο μπάσκετ και να κερδίζει με 128-122.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ και η παρέα του έπαιξαν όμορφο και ομαδικό μπάσκετ και έχοντας 8 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πήραν μία δίκαιη νίκη - κι ας έχασαν διαφορά 15 πόντων στην τέταρτη περίοδο - κόντρα στο Τορόντο, το οποίο πάντως παρατάχθηκε χωρίς τον Κάιλ Λόουρι (ξεκούραση) και τον τραυματία Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Ο Λίλαρντ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ζακ Κόλινς να προσθέτει 16 πόντους και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 14 πόντους.

Για τους Ράπτορς, ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 28 πόντους, ο Φρεντ ΒανΒλίτ 21 πόντους και 8 ασίστ και ο Ντάνι Γκριν 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Μπλόκο των Μπλέιζερς στους Ράπτορς

AP Photo/Steve Dykes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ