NBA

Μπλέιζερς: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για Κόλινς

Μπλέιζερς: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για Κόλινς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Μπλέιζερς γνωστοποίησαν ότι ο Ζακ Κόλινς θα χρειαστεί τελικά να υποβληθεί σε εγχείριση στον αριστερό αστράγαλο, γεγονός που θα τον θέσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Μπλέιζερς θα πρέπει τελικά να πορευτούν χωρίς τον Ζακ Κόλινς μέχρι το τέλος της σεζόν. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ έχει ράγισμα στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός μέχρι το Game 4 με τους Λέικερς, το Πόρτλαντ ανακοίνωσε ότι τελικά ο απόφοιτος του Κολεγίου του Γκονζάγκα θα χάσει την σεζόν.

Ο Κόλινς τελικά έχει κάταγμα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να το ξεπεράσει. Προς το παρόν το Πόρτλαντ δεν ξέρει πότε θα γίνει το χειρουργείο.

Ο Κόλινς έχει σταθεί εξαιρετικά άτυχος όλη την σεζόν, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο έπειτα από μόλις τρεις αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες. Η διακοπή λόγω του κορονοϊου τον βοήθησε να επιστρέψει την φετινή σεζόν και να συμμετάσχει στους αγώνες στην "φούσκα", ωστόσο ο νέος τραυματισμός τον έθεσε ξανά εκτός.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ έχει 7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπλέιζερς πλέον μετράνε επισήμως τέσσερις απουσίες, αφού πέρα από τον Κόλις έχουν τεθεί εκτός οι Τρέβορ Αρίζα (επέλεξε να μην πάει Ορλάντο για να περάσει χρόνο με το παιδί του), Ρόντνεϊ Χουντ (ρήξη αχίλλειου τένοντα) και Νασίρ Λιτλ (αφυδάτωση).

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ