NBA

Μπλέιζερς: Ανησυχία για Χουντ, τραυματίστηκε στο γόνατο

Μπλέιζερς: Ανησυχία για Χουντ, τραυματίστηκε στο γόνατο
AP Photo/John Leyba AP PHOTO/JOHN LEYBA

Η πρόκριση των Μπλέιζερς στους Τελικούς της Δύσης ήρθε με ένα τίμημα, αφού στα μέσα της τρίτης περιόδου ο Ρόντνεϊ Χουντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, αποχώρησε και δεν επέστρεψε.

Οι Μπλέιζερς πήραν μία σπουδαία πρόκριση στους Τελικούς της Δύσης, επικρατώντας με 100-96 των Νάγκετς στο Ντένβερ στο Game 7 . Αυτή η πρόκριση ωστόσο ήρθε με ένα τίμημα, αφού έχασαν με τραυματισμό τον Ρόντνεϊ Χουντ.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Πόρτλαντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν έπειτα από ένα σκριν που δέχθηκε από τον Τόνι Κρεγκ είδε το αριστερό του γόνατο να κάνει υπεράκταση. Αμέσως ο Χουντ έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν στο πλευρό του.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε τελικά υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο μετά τον αγώνα ο Χουντ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το πόδι του πονούσε πολύ. " Θα δούμε πώς θα αισθάνομαι τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω τι έγινε, απλώς έκανα πίσω βήματα και κάτι συνέβη με αποτέλεσμα να νιώσω ένα κάψιμο στο γόνατό μου" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στα φετινά playoffs ο Χουντ έχει 10.3 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.9% στα τρίποντα. Στην σειρά με τους Νάγκετς ωστόσο ήταν πολύτιμος για το Πόρτλαντ, έχοντας 14.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 50% στα τρίποντα, σημειώνοντας διψήφιο αριθμό πόντων στους 5 από τους 7 αγώνες.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον τραυματισμό του Χουντ:

AP Photo/John Leyba

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ