NBA

Μπελινέλι για Γκομπέρ: "Απαίσιο αυτό που έκανε"

Μπελινέλι για Γκομπέρ: "Απαίσιο αυτό που έκανε"
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

Ο Μάρκο Μπελινέλι έριξε τα "βέλη" του εναντίον του Ρούντι Γκομπέρ, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του σέντερ των Τζαζ που διαγνώστηκε με κορονοϊό ήταν απαίσια.

Ο Μάρκο Μπελινέλι έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρθηκε δημόσια εναντίον του Ρούντι Γκομπέρ, του πρώτου ΝΒΑερ που διαγνώστηκε με κορονοϊο, κάτι που οδήγησε στην διακοπή της σεζόν.

Ο Ιταλός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην "Corriere della Sera" και έπειτα από ερώτηση που του έγινε για τον Γάλλο σέντερ - ο οποίος μερικές ημέρες πριν βρεθεί θετικός σε έλεγχο είχε ακουμπήσει όλα τα μικρόφωνα δημοσιογράφων σε συνέντευξη τύπου - δε μάσησε καθόλου τα λόγια του.

" Αυτό που έκανε ο Γκομπέρ ήταν απαίσιο. Προτιμώ να μην εκφραστώ περαιτέρω επειδή δεν θέλω να πω πράγματα που θα ακουστούν επιθετικά ή πολύ σοβαρά, αλλά, ναι, αυτό που έκανε ήταν απαίσιο".

Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στην τραγωδία που αντιμετωπίζει η χώρα του, μετρώντας εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα λόγω του κορονοϊού, φροντίζοντας να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες του: " Όταν ακούω να ασκείται κριτική στο σύστημα υγείας μας διαφωνώ, γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο στην Ευρώπη. Βλέποντας το θέμα από απόσταση, βλέπω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή κόντρα στον ιό να δίνουν το 150% για να γιατρέψουν τον κόσμο".

AP Photo/Rick Scuteri

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ