ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάχαλο οι Μπουλς, οι παίκτες σκέφτηκαν να μποϊκοτάρουν την προπόνηση!

Chicago Bulls' Jabari Parker (2), Zach LaVine (8), Justin Holiday (7) and Ryan Arcidiacono (51) react as they walk on the court during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, Monday, Nov. 12, 2018, in Chicago. The Mavericks won 103-98. (AP Photo/Nam Y. Huh)
AP Photo/Nam Y. Huh AP PHOTO/NAM Y. HUH

Άνω-κατω έχουν γίνει οι Μπουλς μετά την βαριά ήττα από τους Σέλτικς, με τους παίκτες της ομάδας να σκέφτονται να μην πάρουν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν κάνουν πίσω τελευταία στιγμή!

Λίγες ημέρες μετά την βαρύτερη ήττα της ιστορίας τους με το ντροπιαστικό 77-133 από τους Σέλτικς , τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στους Μπουλς. Τελευταίο επεισόδιο της... σαπουνόπερας στο Σικάγο είναι η είδηση ότι οι παίκτες σκέφτηκαν να μποϊκοτάρουν την τελευταία προπόνηση της ομάδας!

Ο λόγος που έπεσε αυτή η πρόταση στο "τραπέζι" ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Τζιμ Μπόιλεν, μετά την ήττα από τους Σέλτικς, όπου τόνισε πως ο λόγος που απέσυρε τους βασικούς της ομάδας με 21 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα ήταν πως δεν έβρισκε νόημα να μείνουν μέσα στο παρκέ σε ένα χαμένο παιχνίδι και θα ήταν προτιμότερο να κάνουν σκληρή προπόνηση την επόμενη μέρα!

Το γεγονός αυτό φάνηκε ότι εκνεύρισε κάποιους παίκτες, που σκέφτηκαν να μην κατέβουν στην προπόνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με τους Ρόμπιν Λόπεζ και Λάουρι Μάρκανεν να τους αλλάζουν γνώμη! Τελικά, αυτό που έγινε ήταν να έχουν οι παίκτες μία δίωρη συνάντηση μεταξύ τους την ώρα της προπόνησης και κατόπιν να μιλήσουν με τον Μπόιλεν και τους συνεργάτες του, εκφράζοντας τα παράπονά τους!

Ο Μπόιλεν πάντως - ο οποίος πριν από μερικές ημέρες προβιβάστηκε σε πρώτο προπονητή, παίρνοντας την θέση του Φρεντ Χόιμπεργκ - όταν μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας πως " αυτή η συνάντηση ήταν ό,τι χρειαζόμασταν. Ήμασταν όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας και πολύ άμεσοι. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο".

Όπως και να έχει, ακόμα και αν οι δύο πλευρές τελικά τα βρήκαν, σίγουρα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την κοινή τους πορεία.

AP Photo/Nam Y. Huh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ