NBA

Μπάτλερ: "Χαλαρώσαμε όταν βγήκε ο Γιάννης"

Μπάτλερ: "Χαλαρώσαμε όταν βγήκε ο Γιάννης"
AP Photo/Mark J. Terril AP PHOTO/MARK J. TERRIL

Ειλικρινής ο Τζίμι Μπάτλερ, παραδέχθηκε ότι οι Χιτ χαλάρωσαν λίγο στο Game 4 όταν αποχώρησε με τραυματισμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Ξέρει ότι οι Χιτ έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να αποκλείσουν τους Μπακς στο Game 4 ( ήττα με 115-118). Και θεωρεί ότι οφείλεται σε μία αδικαιολόγητη χαλάρωση λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο Μπάτλερ ήταν ξεκάθαρος, βάζοντάς τα με την ομάδα του και τον εαυτό του. "Δεν θα έπρεπε να επηρεάσει εμάς, αλλά πιστεύω ότι χαλαρώσαμε λίγο μετά τον τραυματισμό του Γιάννη" δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει: "Σταματήσαμε να παίζουμε σωστό μπάσκετ. Σταματήσαμε να μαρκάρουμε, να τηρούμε τις αμυντικές μας αρχές. Δεν παλέψαμε για κάθε μπάλα όπως κάνουμε. Χάσαμε τα ριμπάουντ. Ήταν όλα άσχημα".

Ο Μπάτλερ συνέχισε στο ίδιο ύφος και στην συνέχεια, χωρίς να θέλει να σταθεί στις αποφάσεις των διαιτητών όπως τον προκάλεσαν με ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι: " Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν παίξαμε το δικό μας μπάσκετ. Αν οι διαιτητές έπαιρναν μία διαφορετική απόφαση σε κάποια φάση, πιθανότατα θα γινόταν κάτι άλλο στο παιχνίδι έτσι όπως παίζαμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να μην στηριζόμαστε σε διαιτητικές αποφάσεις".

Κλείνοντας, ο Μπάτλερ τόνισε: " Κάναμε αυτό που λέμε ότι δε μπορούμε να κάνουμε, το οποίο είναι να αισθανθούμε άνετα. Νομίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν εύκολο και δεν ήταν... Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, οπότε θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

AP Photo/Mark J. Terril

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ