NBA

Μπάτλερ: "Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε"

Boston Celtics guard Marcus Smart (36) defends as Miami Heat forward Jimmy Butler (22) instructs the offense during the second half of an NBA conference final playoff basketball game, Thursday, Sept. 17, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. Celtics head coach Brad Stevens, top right, looks on during the play. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Boston Celtics guard Marcus Smart (36) defends as Miami Heat forward Jimmy Butler (22) instructs the offense during the second half of an NBA conference final playoff basketball game, Thursday, Sept. 17, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. Celtics head coach Brad Stevens, top right, looks on during the play. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζίμι Μπάτλερ παραδέχθηκε μετά την ήττα από τους Σέλτικς στο Game 3 ότι κανείς στους Χιτ δεν ήταν συγκεντρωμένος, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι στην ομάδα να ανασυνταχθούν άμεσα.

Οι Χιτ δεν τα κατάφεραν στο Game 3 κόντρα στους Σέλτικς. Βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και τελικά ηττήθηκαν με 106-117, βλέποντας την Βοστώνη να μειώνει σε 2-1. Και ο Τζίμι Μπάτλερ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Με το Μαϊάμι να έχει ανατρέψει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς διψήφια διαφορά, ο σταρ της ομάδας στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι οι Χιτ συνηθίζουν να αφήνουν το παιχνίδι να... ξεφεύγει πριν πάρουν μπροστά, κάτι που δεν γίνεται να συμβαίνει συνέχεια, τονίζοντας: " Νομίζω ότι έχει αρχίσει να είναι παλιό πλέον όλο αυτό που μένουμε πίσω στο σκορ από νωρίς. Ειδικά κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Βοστώνη, που ξέρουμε τι μπορεί να κάνει".

Στην συνέχεια ο Μπάτλερ ήταν πάντως ακόμα πιο αυστηρός με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του: " Δεν παίξαμε αρκετά σκληρά. Νομίζω ότι δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Ξέραμε ότι θα μας επιτεθούν, αλλά δεν βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο, δεν βγάζαμε την έξτρα πάσα". Κλείνοντας, ο All Star φόργουορντ τόνισε:

" Πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίζαμε στα παιχνίδια που νικήσαμε. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να μας πει ο προπονητής μας. Το καταλαβαίνουμε και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ