NBA

Μπάρκλεϊ: "Χαζό και καταστροφικό λάθος αν δεν επανεκκινήσει η σεζόν"

Μπάρκλεϊ: "Χαζό και καταστροφικό λάθος αν δεν επανεκκινήσει η σεζόν"
Photo by Richard Shotwell/Invision/AP PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πήρε θέση για την κίνηση που οργανώνουν οι Ίρβινγκ και Χάουαρντ για αποχή από τους αγώνες, τονίζοντας ότι συμφέρει τους πάντες να επανεκκινήσει η σεζόν.

Ο Τσαρλς Μπαρκλεϊ πήρε και αυτός θέση για την προσπάθεια του Καϊρί Ίρβινγκ και του Ντουάιτ Χάουαρντ για αποχή των παικτών από τους αγώνες. Και ήταν ξεκάθαρος: Θα είναι καταστροφικό αν ακυρωθεί η σεζόν.

Ο Hall of Famer φόργουορντ - και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ - τόνισε ότι στην πραγματικότητα οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να περάσουν το μήνυμά τους μέσα από τους αγώνες, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν πως αν ακυρωθεί η σεζόν τότε θα χαθούν δισεκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσαν να δοθούν από τους ΝΒΑερς στην κοινωνία.

Αναλυτικά, ο Μπάρκλεϊ είπε: "Νομίζω ότι θα είναι χαζό αν δεν παίξουν για δύο λόγους. Αρχικά, αν δεν παίξουν δεν θα φαίνονται πουθενά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα τους ακολουθούν κάμερες. Ο ΛεΜπρόν είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στις ΗΠΑ και δεν θα φαίνεται πουθενά.

Επίσης, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά τα λεφτά δεν θα γυρίσουν πίσω. Θα χάσουν δισεκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσαν να δώσουν στην κοινότητα και να κάνουν σπουδαία πράγματα. Δεν είναι καλό για κανέναν. Δεν ξέρω γιατί μιλάνε οι Ίρβινγκ και Χάουαρντ, αλλά θα είναι καταστροφικό λάθος αν δεν παίξουν".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Μπάρκλεϊ:

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ