NBA

Μπάρκλεϊ σε ΛεΜπρόν: "Έλα στην εκπομπή και φύγε στο ημίχρονο!"

Μπάρκλεϊ σε ΛεΜπρόν: "Έλα στην εκπομπή και φύγε στο ημίχρονο!"

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ικέτευσε ΛεΜπρόν Τζέιμς να ενταχθεί στο επιτελείο της εκπομπής "Inside the NBA", λέγοντάς του πως δεν χρειάζεται καν να μείνει μέχρι τέλους της εκπομπής, παρά θα μπορεί να φεύγει στο ημίχρονο των αγώνων.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ το επαναλαμβάνει σχεδόν σε κάθε εκπομπή του "Inside The NBA" την οποία παρουσιάζει μαζί με τους Σακίλ Ο'Νιλ, Κένι Σμιθ και Έρνι Τζόνσον: Θέλει να ενταχθεί στην ομάδα τους για τα playoffs ως σχολιαστής και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έκανε έτσι μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τον "Βασιλιά", βγάζοντας έναν επικό λόγο στην κάμερα, γεμάτο αστεία!

Ο παλαίμαχος φόργουορντ πήρε τον λόγο, κοίταξε την κάμερα και άρχισε να κάνει χαβαλέ, λέγοντας: " Το έχω ξαναπεί Αμερική και αυτή θα είναι η τελευταία φορά: ΛεΜπρόν Τζέιμς, έλα στο στούντιο. Δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Ξεκίνησαν τα playoffs και έχεις ελεύθερο χρόνο. Ξέρω ότι πρέπει να επιλέξεις προπονητή και τζένεραλ μάνατζερ, αλλά άσε για λίγο πίσω αυτό το θέμα. Μιλάω εκ μέρους όλων μας. Σε ικετεύω. Θα καθίσεις στη μέση. Θα φέρουμε αυτή την καρέκλα του Game of Thrones. Μπορείς να φύγεις ακόμα και στο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα!"

Τότε ήταν που ο Κένι Σμιθ παρενέβη και είπε: " Όχι, όχι, πρέπει να μείνει. Να ολοκληρώσει το σόου", αλλά ο Μπάρκλεϊ δεν επηρεάστηκε, προσθέτοντας: " Η άποψη του Κένι δεν έχει σημασία! Μπορείς να φύγεις στο ημίχρονο" για να παρέμβει ξανά ο Σμιθ και να πει " Όχι! Πρέπει να μείνει σε όλη την εκπομπή!" με τον Τζόνσον να προσθέτει ότι σε μία βραδιά που οι αγώνες ξεκινούν νωρίς θα μπορούσε ο ΛεΜπρόν να μείνει μέχρι το φινάλε της εκπομπής.

Ο Μπάρκλεϊ πάντως έδειξε πάλι να... αφήνει στην άκρη αυτά που έλεγαν οι συνομιλητές του και μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο είπε: " Ο Τσακ σε ικετεύει! Όπως είπα, δεν έχεις τίποτα να κάνεις. Μπορείς να διαλέξεις προπονητή και τζένεραλ μάνατζερ αργότερα" για να παρέμβει, πάλι, ο Σμιθ και να προσθέσει " θα σε βοηθήσουμε εμείς!" για κλείσει την δήλωσή του ο Μπάρκλεϊ, λέγοντας: " Θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις προπονητή! Ο Σακ (σ.σ Σακίλ Ο'Νιλ) ξέρει, επειδή είχε προπονητή τον προπονητή του Τζόρνταν (σ.σ Φιλ Τζάκσον) και ο Κένι έχει περάσει από αρκετές συνεντεύξεις από ομάδες για την θέση του προπονητή τα τελευταία χρόνια. Οπότε, έλα. Σε παρακαλώ!"

Δείτε το τρομερό VIDEO με την έκκληση του Μπάρκλεϊ στον ΛεΜπρόν:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ