NBA

Μπάρκλεϊ: "Οι Γουόριορς ευθύνονται για τον τραυματισμό του Ντουράντ"

Μπάρκλεϊ: "Οι Γουόριορς ευθύνονται για τον τραυματισμό του Ντουράντ"
Chris Pizzello/Invision/AP CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ξέσπασε εναντίον των Γουόριορς, δηλώνοντας ότι αυτοί ευθύνονται για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ.

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στον αχίλλειο τένοντα , κατά την διάρκεια του Game 5 των τελικών του ΝΒΑ ( νίκη με 106-105 για τους Γουόριορς ) έχει φέρει θύελλα αντιδράσεων, με τις ευθύνες και τις κατηγορίες να εκτοξεύονται συνεχώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τραυματισμός του Ντουράντ άλλαξε το ΝΒΑ , με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να ξεσπάσει εναντίον των Γουόριορς.

Ο Hall of Famer φόργουορντ - και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ TV - κατηγόρησε ανοιχτά τους Γουόριορς για τον τραυματισμό του Ντουράντ σε συνέντευξή του, λέγοντας ότι αυτοί πίεσαν τον Ντουράντ να επιστρέψει.

" Υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορήσουν όλοι. Αυτοί είναι οι Γουόριορς, που έβγαλαν τον Ντουράντ εκεί έξω. Δεν ήταν σωστό. Αν κοιτάξει κάποιος τα άρθρα των δύο τελευταίων εβδομάδων θα καταλάβεις" δήλωσε αρχικά ο Μπάρκλεϊ, για να προσθέσει:

"Το ένα άρθρο έλεγε ότι ο χειρότερος εφιάλτης του Ντουράντ είναι ότι οι Γουόριορς θα πάρουν πρωτάθλημα χωρίς αυτόν και το άλλο ότι οι Γουόριορς είναι δυσαρεστημένοι και εκνευρισμένοι που δεν θα ρισκάρει τον αχίλλειο τένοντά του.

Ο Ντουραντ αισθάνθηκε πίεση. Κατηγορώ τους Γουόριορς που τραυματίστηκε και δε με μοιάζει τι θα πουν. Δεν έπρεπε να τον βγάλουν στο παρκέ. Ξέρεις πώς το ξέρω; Επειδή διέλυσε τον αχίλλειο τένοντά του".

Κλείνοντας, ο Μπάρκλεϊ τόνισε ότι δεν έπρεπε οι Γουόριορς να αφήσουν τον Ντουράντ να αποφασίσει: " Δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις έναν παίκτη να πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση. Το να βάλεις όμως έναν παίκτη που δεν έχει παίξει μπάσκετ για ένα μήνα στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ επειδή απλώς μπόρεσε να προπονηθεί λίγο την προηγούμενη μέρα είναι άδικο για αυτό τον παίκτη.

Είναι το Game 5 των τελικών του ΝΒΑ και δεν έχει παίξει μπάσκετ για ένα μήνα, είναι απλώς άδικο για αυτόν".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Μπάρκλεϊ:

Chris Pizzello/Invision/AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ