NBA

Μπάρκλεϊ για Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα και να μείνει στο Μιλγουόκι"

Μπάρκλεϊ για Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα και να μείνει στο Μιλγουόκι"

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε στο "The Dan Patrick Show" για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τις πιθανότητες να κατακτήσει το δαχτυλίδι φέτος και την επιθυμία του να τον δει να μένει για πολλά ακόμη χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς.

Για ακόμη μία φορά, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο παλαίμαχος ψηλός και αναλυτής του ΝΒΑ στο ΤΝΤ άπλωσε ασπίδα προστασίας στον "Greek Freak" αναφορικά με τα σχόλια που γίνονται σε βάρος του ότι πρέπει άμεσα να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ειδάλλως θα πρέπει να φύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

"Είναι μόνο 26 ετών. Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα μέχρι την ηλικία των 28 ετών, το ίδιο έγινε με τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Εκνευρίζομαι όταν οι δημοσιογράφοι λένε πως αν δεν κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα, θα πρέπει να φύγει από το Μιλγουόκι. Κανείς δεν το είπε αυτό για τον Μάικλ Τζόρνταν" ανέφερε αρχικά ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος προσέθεσε αμέσως μετά:

"Ελπίζω να τα καταφέρει. Θα είναι σπουδαίο για το ΝΒΑ. Ελπίζω να μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς. Θα ήταν απαίσιο να τον δω να εντάσσεται σε μία superteam γιατί έτσι διαλύεται το ΝΒΑ. Αυτά που έχει πετύχει έως τώρα πάντως, είναι τρομερά. Θα ήθελα να είναι αυτός το πρόσωπο του ΝΒΑ γιατί είναι τόσο σπουδαίο παιδί κι ένας τρομερός παίκτης".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ