ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπούντενχολζερ σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Σούταρε τρίποντα, αν δεν μπουν φέτος, θα μπουν του χρόνου"!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, falls back for a shot over Denver Nuggets forward Mason Plumlee in the second half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Denver. Milwaukee won 121-114. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξακολουθεί να του δίνει το ελεύθερο να σουτάρει τρίποντα παρά το χαμηλό του ποσοστό, λέγοντάς του ότι κάποια στιγμή τα σουτ θα μπουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να οδηγεί από νίκη σε νίκη τους Μπακς, που μετά το θετικό αποτέλεσμα επί των Νάγκετς έχουν ρεκόρ 12-4 . Σε εκείνο το παιχνίδι ο Γιάννης είχε μεν 29 πόντους, αλλά παράλληλα είχε 0/6 τρίποντα. Συνολικά μέσα στην σεζόν έχει μόλις 4/38 τρίποντα, ήτοι 10.5%. Η εντολή ωστόσο του Μάικ Μπούντενχολζερ προς τον σταρ των Μπακς είναι ίδια: Σούταρε!

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Γιάννης, αποκαλύπτοντας μία σειρά συζητήσεων που είχε με τον προπονητή του τις τελευταίες ημέρες: " Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μία κουβέντα και μου είπε 'Θέλω να σουτάρεις τρίποντα. Αν αστοχήσεις στο επόμενο, θέλω πάλι να σουτάρεις. Αν μπει φέτος, καλώς. Αν δεν μπει φέτος, θα μπει του χρόνου. Θέλω όμως να έχεις την άνεση να πάρεις αυτό το σουτ'" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης, πριν αποκαλύψει την κουβέντα που είχε με τον προπονητή του μετά τη νίκη επί των Νάγκετς:

" Μετά το τελευταίο παιχνίδι συζητήσαμε πάλι και μου είπε 'είχες 0/6 τρίποντα. Θέλω να συνεχίσεις να σουτάρεις'. Δε μου το ανέφερε απλώς. Έκανε σαφές πως αν δεν σουτάρω όταν είμαι ελεύθερος θα με κάνει αλλαγή. Αυτό είναι τεράστιο για εμένα. Σήμερα όμως μου είπε ότι θέλει να βελτιωθώ στην άμυνα. Το γεγονός ότι μου δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη, αλλά ταυτόχρονα είναι αυστηρός με βοηθάει να τα δίνω όλα".

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη στο VIDEO που παρατίθεται:

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ