NBA

Μπακς: Χωρίς Μπρόγκντον στα δύο πρώτα ματς με τους Σέλτικς

Μπακς: Χωρίς Μπρόγκντον στα δύο πρώτα ματς με τους Σέλτικς
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Οι Μπακς ενημέρωσαν ότι ο Μάλκολμ Μπρόγκντον τέθηκε εκτός για τα δύο πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου των playoffs κόντρα στους Σέλτικς. Από τις 15 Μαρτίου έχει να αγωνιστεί ο τριτοετής γκαρντ.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο δεξί πέλμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός δράσης και τους Μπακς να ανακοινώνουν ότι θα απουσιάσει σίγουρα από τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς με τους Σέλτικς για τον δεύτερο γύρο των playoffs.

Ο Μπρόγκντον ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν και παραμένει εκτός δράσης από τις 15 Μαρτίου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τότε πως θα απουσίαζε για 6-8 εβδομάδες. Οι Μπακς δεν επιβεβαίωσαν ποτέ αυτό το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο ο τριτοετής γκαρντ έχει ήδη συμπληρώσει 6 εβδομάδες μακριά από τα παρκέ.

Την φετινή σεζόν ο Μπρόγκντον έχει 15.6 πόντους (career high), 4.5 ριμπάουντ (career high) και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 42.6% στα τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 28.6 λεπτά συμμετοχής. Η αληθινή του αξία ωστόσο δεν φαίνεται τόσο στους αριθμούς του. Κι αυτό γιατί δεν δείχνουν ότι η παρουσία του 27χρονου γκαρντ στο παρκέ εξασφαλίζει έναν ακόμα δημιουργό και σουτέρ στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τον Μπρόγκντον εκτός δράσης, ο Στέρλινγκ Μπράουν αναμένεται να συνεχίσει να ξεκινάει στην βασική πεντάδα των Μπακς. Στην σειρά με τους Πίστονς στον πρώτο γύρο, ο Μπράουν είχε 8.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 25.8 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ