NBA

Μπακς, Θάντερ και Πέλικανς θέλουν τον Ρόντνι Χουντ

Μπακς, Θάντερ και Πέλικανς θέλουν τον Ρόντνι Χουντ
GETTY IMAGES

Στο στόχαστρο τριών ομάδων που θέλουν να ανέβουν επίπεδο βρίσκεται ο Ρόντνι Χουντ, τον οποίο οι Καβαλίερς δεν θέλουν να χάσουν για το... τίποτα στο τέλος της σεζόν.

Η Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου πλησιάζει και όσο πλησιάζει, τόσο τα σενάρια πιθανών ανταλλαγών πληθαίνουν. Ένα από αυτά αναφέρει πως οι Μπακς, οι Θάντερ και οι Πέλικανς έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον ίδιο παίκτη, τον Ρόντνι Χουντ, ο οποίος αγωνίζεται στους Καβαλίερς αλλά δεν φαίνεται πως θα τελειώσει τη σεζόν στο Κλίβελαντ.

Οι Καβς ξέρουν ότι θα τον χάσουν το καλοκαίρι, καθώς ο Χουντ θα είναι unrestricted free agent, με αποτέλεσμα να ψάχνουν έστω κάτι μικρό, ένα draft pick δεύτερου γύρου για παράδειγμα και ίσως κάποιον ρολίστα ώστε να τον παραχωρήσουν πριν εκπνεύσει η διορία των ανταλλαγών.

Οι Μπακς είναι πρώτοι στο ΝΒΑ και θέλουν να κάνουν από φέτος κιόλας πρωταθλητισμό, ο Χουντ είναι ένας έμπειρος περιφερειακός που θα γεμίσει τον πάγκο τους και θα τους δώσει βοήθειες εν όψει της τελικής ευθείας και των playoffs. Οι Θάντερ, από την άλλη, ψάχνουν έναν περιφερειακό σκόρερ και εκτός από τον Χουντ κοιτάζουν και τον Τέρενς Ρος των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ οι Πέλικανς βλέπουν πως ο ανταγωνισμός στη Δυτική Περιφέρεια είναι εξωφρενικός και μάλλον θα τους αφήσει εκτός postseason.

Ο 26χρονος Χουντ έχει φέτος 12.7 πόντους με 48% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο και 92% στις βολές, μαζί με 2.4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 27.3 λεπτά συμμετοχής σε 40 αγώνες. Σε 288 αγώνες στο ΝΒΑ έχει 12.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 27.4 λεπτά με τις φανέλες των Τζαζ και των Καβαλίερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ