NBA

Μπακς: Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κόρβερ

Milwaukee Bucks guard Kyle Korver (26) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks guard Kyle Korver (26) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Κάιλ Κόρβερ δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τα παρκέ, αλλά θα συζητήσει με την οικογένειά του πριν πάρει την όποια απόφαση.

Ο Μάρβιν Γουίλαμς αποσύρθηκε από τα παρκέ, ωστόσο φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο μόνος παίκτης των Μπακς που θα ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. Ενδεχομένως να προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση και ο Κάιλ Κόρβερ.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε στο ESPN ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί έπειτα από 17 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ. Η τελική απόφαση θα παρθεί όμως αφού πρώτα μιλήσει με την οικογένειά του.

Ο Κόρβερ έχει πατήσει πλέον τα 39 του χρόνια. Μπήκε στο ΝΒΑ το 2003, ως επιλογή των Νετς - που τον παραχώρησαν αμέσως στους Σίξερς για ένα... φωτοτυπικό - στο Νο51 του ΝΒΑ Draft 2003. Κατά την διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ αγωνίστηκε στους Σίξερς, τους Τζαζ, τους Μπουλς, τους Χοκς, τους Καβαλίερς και τους Μπακς, έχοντας 9.7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα, όντας ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Την σεζόν 2019/20 ο Κόρβερ είχε 6.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο ορο με 41.8% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ