NBA

Μπακς: Κατέκτησαν τον τίτλο της Περιφέρειας Central έπειτα από 18 χρόνια!

Μπακς: Κατέκτησαν τον τίτλο της Περιφέρειας Central έπειτα από 18 χρόνια!
AP Photo/Paul Sancya AP PHOTO/PAUL SANCYA

Οι Μπακς δεν είχαν αγώνα, ωστόσο η ήττα των Πέισερς στο Γκόλντεν Στέιτ είχε ως αποτέλεσμα να "κλειδώσουν" την πρώτη θέση στην Περιφέρεια Central για πρώτη φορά μετά το 2001!

Η ονειρεμένη σεζόν των Μπακς συνεχίζεται. Οι Μπακς πετυχαίνουν πράγματα ακόμα και όταν... δεν παίζουν, κάτι που συνέβη μετά την ήττα των Πέισερς στο Γκόλντεν Στέιτ με 89-112 , αφού λόγω αυτού του αποτελέσματος το Μιλγουόκι εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση στην Περιφέρεια Central.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ρεκόρ 53-19, με τους Πέισερς να έχουν πλέον ρεκόρ 44-29. Με το Μιλγουόκι όμως να υπερτερεί στη ισοβαθμία, η ήττα της Ιντιάνα "κλείδωσε" την πρωτιά για τα "Ελάφια", που πλέον βέβαια έχουν άλλο πράγμα στο μυαλό τους: Το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, το οποίο προς το παρόν τους ανήκει, με τους 2ους Ράπτορς να ακολουθούν με 51-21.

Αυτή είναι η πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια και το 2001 που οι Μπακς κατέκτησαν την κορυφή της Central. Τότε, το Μιλγουόκι είχε ρεκόρ 52-30 με καλύτερους παίκτες τους Ρέι Άλεν, Γκλεν Ρόμπινσον και Σαμ Κασέλ, φτάνοντας μέχρι τους Τελικούς της Ανατολης όπου και αποκλείστηκε με 4-3 νίκες από τους Σίξερς. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι Μπακς ξεπέρασαν το φράγμα του πρώτου γύρου των playoffs, κάτι που ελπίζουν να αλλάξει φέτος.

AP Photo/Paul Sancya

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ