NBA

Μπακς και άλλες 2 ομάδες θα περάσουν από οντισιόν τον Τζο Τζόνσον

Μπακς και άλλες 2 ομάδες θα περάσουν από οντισιόν τον Τζο Τζόνσον
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Τζο Τζόνσον ξαφνικά τράβηξε το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες και να ετοιμάζονται να τον περάσουν από... οντισιόν.

Στα 38 του χρόνια και έπειτα από έναν χρόνο μακριά από τα παρκέ, ο Τζο Τζόνσον έγινε ξαφνικά περιζήτητος! Όχι, αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά μία πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με το δίκτυο ESPN υπάρχουν τουλάχιστον 3 ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον!

Ο λόγος για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Πίστονς και τους Νετς, οι οποίοι φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον 38χρονο γκαρντ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Τζόνσον αναμένεται να περάσει από οντισιόν από τις τρεις ομάδες, οι οποίες θέλουν να προσθέσουν βάθος στον πάγκο τους, με την προσθήκη ενός ακόμα σκόρερ.

Ο Τζόνσον αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 2001 έως το 2018, φορώντας διαδοχικά τις φανέλες των Σέλτικς, Σανς, Χοκς, Νετς, Χιτ, Τζαζ και Ρόκετς και έγινε 7 φορές All Star, με μέσους όρους καριέρας 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής. Την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στους Τζαζ και τους Ρόκετς, έχοντας 6.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλά για κάποιο λόγο δεν είχε κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί το καλοκαίρι του 2018, αποφασίζοντας να μείνει εκτός δράσης.

Το φετινό καλοκαίρι ωστόσο ο Τζόνσον ξαφνικά θύμισε σε όλους ότι... υπάρχει, με έναν εναλλακτικό τρόπο: Πήρε μέρος στην λίγκα BIG3, το πρωτάθλημα 3on3 στο οποίο συμμετέχουν βετεράνοι και παλαίμαχοι παίκτες, οδηγώντας την ομάδα του στον τίτλο, κατακτώντας το βραβείο του MVP. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί να ξεκινήσουν πάλι να ασχολούνται μαζί του, κάτι που οδήγησε και σε αυτές τις προτάσεις.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ