NBA

Μπακς: Άφησαν έναν, πήραν έναν ενόψει playoffs

Μπακς: Άφησαν έναν, πήραν έναν ενόψει playoffs
AP PHOTO/NUCCIO DINUZZO

Ο τραυματισμός του Μάλκολμ Μπρόγκντον δημιούργησε νέες ανάγκες στους Μπακς, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να αποδεσμεύει τον Κρίστιαν Γουντ και να αποκτά τον Τιμ Φρεϊζίερ.

Την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια δύσκολα θα την χάσουν. Το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ δύσκολα θα τους ξεφύγει. Και όμως, οι Μπακς είναι... ALL IN για τα playoffs και στόχος τους είναι να κάνουν πρωταθλητισμό. Γι' αυτό πήραν τον Νίκολα Μίροτιτς από τους Πέλικανς, γι' αυτό έβαλαν στο ρόστερ τους τον Πάου Γκασόλ, γι' αυτό άφησαν την Δευτέρα (18/3) ελεύθερο τον Κρίστιαν Γουντ που... βγάζει φέτος μάτια στην G-League αλλά δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στο ΝΒΑ.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουοντ - σέντερ έχει φέτος 29.3 πόντους με 56% στα συνολικά σουτ και 75.3% στις βολές, 14 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2.1 κοψίματα ανά 35.3 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Γουισκόνσιν Χερντ, ενώ με εκείνη των Μπακς είχε μόλις 2.8 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ανά 4.8 λεπτά σε 13 αγώνες στο ΝΒΑ. Την θέση του, την τελευταία στο ρόστερ, θα πάρει ο Τιμ Φρεϊζίερ (28 ετών, 1μ.85) που έχει αποχωρήσει από τους Πέλικανς και έχει μέσους όρους καριέρας 5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά 18.2 λεπτά σε 233 αγώνες στη Λίγκα.

Η εξήγηση γι' αυτές τις δύο αποφάσεις των Μπακς είναι απλή. Ο γκαρντ Μάλκολμ Μπρόγκντον θα χάσει από έξι έως οκτώ εβδομάδες δράσης εξαιτίας του τραυματισμού του στο πέλμα, με αποτέλεσμα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ να έχει περισσότερο ανάγκη έναν κοντό, παρά έναν ψηλό που ούτως ή άλλως δεν έπαιζε παρά το δεδομένο ταλέντο και τις δυνατότητές του.

PG

Έρικ Μπλέντσο

Τζορτζ Χιλ

Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο

Τιμ Φρεϊζίερ

SG

Μάλκολμ Μπρόγκντον

Τόνι Σνελ

Στέρλινγκ Μπράουν

-

SF

Κρις Μίντλετον

Πατ Κόνακτον

-

-

PF

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Νίκολα Μίροτιτς

Ερσάν Ιλιασόβα

Ντι Τζέι Γουίλσον

C

Μπρουκ Λόπεζ

Πάου Γκασόλ

-

-

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ