NBA

Μόρεϊ: "Προτιμώ να πηδήξω από το μπαλκόνι παρά να δω το 'The Last Dance'"

Μόρεϊ: "Προτιμώ να πηδήξω από το μπαλκόνι παρά να δω το 'The Last Dance'"
AP Photo/Pat Sullivan, File AP PHOTO/PAT SULLIVAN, FILE

Ο Ντάριλ Μόρεϊ έκανε μία ακραία δήλωση, λέγοντας ότι επειδή μεγάλωσε ως φίλαθλος των Καβαλίερς προτιμά να πηδήξει από το μπαλκόνι παρά να παρακολουθήσει το "The Last Dance".

To “ Last Dance” κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Όλος ο μπασκετικός (και όχι μόνο) κόσμος θέλει να το παρακολουθήσει. Ο Ντάριλ Μόρεϊ όμως δεν ανήκει σε αυτούς και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς βρέθηκε σε μία εκπομπή και όταν ρωτήθηκε αν έχει παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ ή αν σκοπεύει να το κάνει, απάντησε αρνητικά. Και έδωσε και ένα ακραίο παράδειγμα.

" Δεν θα το παρακολουθήσω. Αν βρίσκομαι σε μπαλκόνι, προτιμώ να πηδήξω από το να παρακολουθήσω το ντοιμαντέρ!" δήλωσε αρχικά ο Μόρεϊ, πριν εξηγήσει τον λόγο:

"Μεγάλωσα στο Κλίβελαντ, οπότε δεν θέλω να ξαναδώ τον Ίλο να "καίγεται". Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ξαναζήσω το σκηνικό όπου η αγαπημένη ομάδα της παιδικής ηλικίας μου ηττάται από τον Μάικλ Τζόρνταν".

Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμα σε ποιο θέμα αναφέρεται ο Μόρεϊ, η απάντηση είναι η εξής: Μιλάει για το περίφημο "The Shot" του Μάικλ Τζόρνταν στο Game 5 του πρώτου γύρου των playoffs το 1989 με το οποίο οι Μπουλς απέκλεισαν τους Καβαλίερς μέσα στο Κλίβελαντ.

Αυτό το σουτ:

AP Photo/Pat Sullivan, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ