NBA

Μίτσελ για την σχέση του με τον Γκομπέρ: "Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά"

Μίτσελ για την σχέση του με τον Γκομπέρ: "Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά"
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δήλωσε ότι η σχέση του με τον Ρούντι Γκομπέρ βρίσκεται σε καλό επίπεδο μετά την "παγωμάρα" που πέρασε επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο που κόλλησε κορονοϊό.

Οι φίλαθλοι των Τζαζ μπορούν να χαμογελούν. Οι δύο σταρ της ομάδας, Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ, τα έχουν βρει πλέον μεταξύ τους και είναι έτοιμοι να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους όταν επανεκκινήσει η σεζόν στο Ορλάντο.

Η σχέση των δύο είχε περάσει τεράστια κρίση επειδή ο Μίτσελ θεώρησε ότι ο Γκομπέρ τον είχε κολλήσει κορονοϊό. Μετά από κάτι παραπάνω από τρεις μήνες ωστόσο - και ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ο Γκομπέρ είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είχαν αρχίσει να μιλάνε πάλι - αμφότεροι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους.

" Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Πάμε να παίξουμε μπάσκετ" δήλωσε σχετικά ο Μίτσελ, για να προσθέσει: " Νομίζω ότι το χειρότερο που συνέβη με τον κορονοϊό είναι ότι μας στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να χτίσουμε αυτό που θέλαμε".

Κλείνοντας ο Μίτσελ δήλωσε: " Ελπίζω να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Προφανώς το γεγονός ότι εγώ και ο Ρούντι είχαμε κορονοϊό και έγινε ό,τι έγινε μας πήγε πίσω. Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μπάσκετ και να επικεντρωθούμε στην ομάδα".

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ