NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Τέσσερις παίκτες εκτός, αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Τέσσερις παίκτες εκτός, αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Χωρίς τέσσερις σημαντικούς τους παίκτες και με αμφίβολο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο προχωρούν προς το προτελευταίο παιχνίδι τους για την κανονική περίοδο οι Μιλγουόκι Μπακς.

Το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου θα δώσουν τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00) οι Μπακς, με αντίπαλο τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, πάντως, θα αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πολύ "χλιαρά", ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα κίνητρο και αρκετοί από τους αθλητές του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Έρικ Μπλέντσο δεν θα αγωνιστεί καθώς πονάει στο δεξί γόνατο, ενώ παρέα θα του κάνουν ο Γουέσλι Μάθιους (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ο Κρις Μίντλετον (ξεκούραση) και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (διάταση δεξιού αγκώνα). Όσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση ; Θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του, με τους Μπακς να βάζουν δίπλα στο όνομά του τον χαρακτηρισμό "questionable" που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ή να μείνει εκτός ματς βρίσκονται στο 50-50.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ