NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Τέλος η σεζόν για τον Πάου Γκασόλ

Μιλγουόκι Μπακς: Τέλος η σεζόν για τον Πάου Γκασόλ
AP PHOTO/AARON GASH

Χωρίς τον Πάου Γκασόλ θα πορευθούν στους τελικούς της Ανατολής οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ο Ισπανός υποβλήθηκε σε επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μερικούς μήνες.

Ένα κάταγμα κόπωσης που τον ταλαιπωρούσε, ανάγκασε τον Πάου Γκασόλ να μπει στο χειρουργείο, να υποβληθεί σε επέμβαση και να τεθεί και επίσημα πλέον εκτός δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου. Ο πολύπειρος Ισπανός φόργουορντ-σέντερ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά από την αποδέσμευσή του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς ήθελε να βοηθήσει τους Μπακς να πετύχουν τους στόχους τους, δεν θα είναι όμως σε θέση να τους ενισχύσει αρχικά στους τελικούς της Ανατολής και εν συνεχεία, αν φτάσουν εκεί, στους NBA Finals.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μπακς, ο Γκασόλ αναμένεται να είναι υγιής στην έναρξη της σεζόν 2019/20 (θα είναι free agent το καλοκαίρι, όμως υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές), ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις τρία ματς της ομάδας του Μιλγουόκι. Συνολικά μετρά 18 σεζόν στο ΝΒΑ και έχει μέσους όρους 17 πόντων, 9.2 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά 33.4 λεπτά συμμετοχής σε 1226 αγώνες με τις φανέλες των Γκρίζλις, των Λέικερς, των Μπουλς, των Σπερς και των Μπακς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ