NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Πρώτος αντίπαλος στα Playoffs το Ορλάντο

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives on Houston Rockets' P.J. Tucker during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives on Houston Rockets' P.J. Tucker during an NBA basketball game Sunday, Aug. 2, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Mike Ehrmann/Pool Photo via AP) MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Οι Μιλγουόκι Μπακς έμαθαν από νωρίς τον πρώτο τους αντίπαλο για τα NBA Playoffs, με τους Ορλάντο Μάτζικ να είναι το πρώτο εμπόδιο προς τον τίτλο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ξεκουράστηκαν το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου, έμαθαν όμως τον πρώτο τους αντίπαλο στα NBA Playoffs που ξεκινούν σε μερικές ημέρες. Πρόκειται για τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Μπόστον Σέλτικς στην παράταση κι έτσι δεν μπορούν να τερματίσουν ψηλότερα από την όγδοη θέση της Ανατολής -απομένουν δύο αγώνες για το φινάλε της regular season.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα κοντραριστούν με το Ορλάντο, που προσπαθεί να ξαναβρεί ρυθμό και ρόλους στο rotation μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζόναθαν Άιζακ (θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν).

Πέραν αυτού, κλείδωσε ακόμη ένα ζευγάρι (επίσης από την Ανατολή), με τους Τορόντο Ράπτορς να αντιμετωπίζουν τους Μπρούκλιν Νετς στον πρώτο γύρο των NBA Playoffs.

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ