NBA

Μιλγουόκι Μπακς με μια φωνή: "Θυμηθείτε να ψηφίσετε στις 3 Νοεμβρίου"

Μιλγουόκι Μπακς με μια φωνή: "Θυμηθείτε να ψηφίσετε στις 3 Νοεμβρίου"

Τρεισήμισυ ώρες μετά από την απόφασή τους να μην κατέβουν στο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ, οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς ζήτησαν με δήλωσή τους από τον κόσμο των ΗΠΑ να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές του Νοεμβρίου (VIDEO).

Δυόμιση σχεδόν ώρες μετά από την απόφασή τους να μην κατέβουν στο Game 5 της σειράς με τους Ορλάντο Μάτζικ για τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, οι παίκτες των Μπακς βγήκαν από τα αποδυτήριά τους για πρώτη φορά ώστε να κάνουν μια ομαδική δήλωση.

Τον λόγο πήραν ο Στέρλινγκ Μπράουν ( θύμα και ο ίδιος αστυνομικής βίας χωρίς λόγο και αιτία) και ο Τζορτζ Χιλ που πριν από δύο μέρες ξέσπασε για την " αναθεματισμένη φούσκα ".

" Συγνώμη που σας κρατήσαμε για τόση ώρα, θέλαμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση" είπε ο Χιλ για να πάρει τον λόγο ο Μπράουν: " Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το τραγικό video με το περιστατικό στο Ουισκόνσιν, με τον Τζέικομπ Μπλέικ να δέχεται πισώπλατα επτά σφαίρες από έναν αστυνομικό. Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ".

Ο Χιλ πρόσθεσε: " Όταν μπαίνουμε στο παρκέ, εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, να προσπαθούμε στον υπερθετικό βαθμό και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Το κάναμε και τώρα ζητάμε το ίδιο και από τους νομοθέτες. Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ, ζητάμε ανάληψη ευθυνών. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ