NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρωτότυπη άμυνα στον Τζέιμς Χάρντεν

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρωτότυπη άμυνα στον Τζέιμς Χάρντεν

Δείτε σε ένα πραγματικά κατατοπιστικό video πως αντιμετώπισαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Τζέιμς Χάρντεν στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη τους επί των Χιούστον Ρόκετς.

Το βράδυ της Τετάρτης (9/1) οι Μπακς νίκησαν εκτός έδρας τους Ρόκετς , έμειναν στην κορυφή του ΝΒΑ και είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κερδίζει τη "μονομαχία" με τον άνθρωπο που προσπαθεί να του πάρει το βραβείο του MVP μέσα από τα χέρια. Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε απέναντι στην ομάδα του Μιλγουόκι, όμως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τον αντιμετώπισε με εκπληκτικό τρόπο, του δυσκόλεψε τη ζωή και έδειξε πως μπορεί να ανακόψει κάποιος την τρομερή κυριαρχία του "Μούσια" στην επίθεση.

Ο Χάρντεν σκόραρε 42 πόντους, αλλά με 7/14 δίποντα, 6/16 τρίποντα και 10/11 βολές. Θα πει κανείς " μα αυτοί είναι πολύ καλοί αριθμοί" και θα έχει δίκιο, ωστόσο οι συμπαίκτες του ηγέτη των Ρόκετς εγκλωβίστηκαν επειδή εκείνος βρέθηκε μπροστά σε μια κατάσταση που δεν είχε συναντήσει ξανά, ο Κλιντ Καπέλα είχε 4/16 δίποντα (!) σε μια τραγική γι' αυτόν βραδιά και οι Μπακς πήραν μια πραγματικά πολύ σημαντική νίκη που δείχνει ότι θα πρέπει να διεκδικήσουν από φέτος κιόλας τη συμμετοχή τους στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Μπουντενχόλζερ; Έδωσε πολυ συγκεκριμένη οδηγία στους παίκτες του να προσφέρουν τον δεξιό διάδρομο στον Χάρντεν, που δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός όταν σε αντίθεση με τις φάσεις που έχει αριστερή ντρίμπλα και drive. Ο κόουτς των Μπακς ήθελε να δώσει στον "Μούσια" δίποντα από μέση απόσταση και λέι-απ, ουσιαστικά στόχος του ήταν να μην του επιτρέψει να σουτάρει από την περιφέρεια, με τον Έρικ Μπλέντσο, τον Μάλκολμ Μπρόγκντον και τον Τζωρτζ Χιλ να τον αντιμετωπίζουν και τους Αντετοκούνμπο - Λόπεζ να δίνουν τρομερές βοήθειες κάθε φορά που εκείνος "έβλεπε" drive στη ρακέτα.

Δείτε το κατατοπιστικό video του "Bucks Film Room" και θα καταλάβετε:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ