NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρώτη πεντάδα της σεζόν 2019/20

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρώτη πεντάδα της σεζόν 2019/20
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα των Μπακς στην κανονική περίοδο, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ κατέληξε στους παίκτες που θα στελεχώσουν την πρώτη φετινή πεντάδα.

Η κανονική περίοδος ξεκινά τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/10) με τους αγώνες Ράπτορς - Πέλικανς και Κλίπερς - Λέικερς, οι Μπακς δεν θα παίξουν ούτε τη δεύτερη βραδιά της χρονιάς, όμως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την πεντάδα που θα παρατάξει στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο κόουτς των Ελαφιών θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Έρικ Μπλέντσο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο χέρι, με αποτέλεσμα να είναι και φέτος ο βασικός πόιντ γκαρντ. Στο δύο θα βρίσκεται ο Γουέσλι Μάθιους που θα δώσει σημαντικές λύσεις με την ατομική άμυνα και το αξιόπιστο περιφερειακό του σουτ, στο τρία ο Κρις Μίντλετον, στο τέσσερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στο πέντε ο Μπρουκ Λόπεζ.

Αναπληρωματικός άσος θα είναι ο Τζορτζ Χιλ, δεύτερος σούτινγκ γκαρντ ο Πατ Κόνακτον, δεύτερος σμολ φόργουορντ ο Κάιλ Κόρβερ, δεύτερος πάουερ φόργουορντ ο Ερσάν Ιλιασόβα και μπακάπ σέντερ ο Ρόμπιν Λόπεζ. Θανάσης Αντετοκούνμπο, Στέρλινγκ Μπράουν, Ντράγκαν Μπέντερ θα γεμίζουν το ρόστερ.

Το τζάμπολ του Ρόκετς - Μπακς θα γίνει στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ