NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Αναμενόμενα χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Λας Βέγκας

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα συμμετάσχει στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπακς. Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο 27χρονος φόργουορντ δεν έκανε το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Σε ρυθμούς Σάμερ Λιγκ κινούνται οι Μπακς, οι οποίοι ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (1/7) το ρόστερ τους για το τουρνουά του Λας Βέγκας στο οποίους θα συμμετάσχουν φέτος και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και η Εθνική Κροατίας με την Εθνική Κίνας.

Στο δυναμικό της ομάδας του Μιλγουόκι δεν βρίσκεται, όπως αναμενόταν, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο περιφερειακός του Παναθηναϊκού είναι free agent και αναζητεί είτε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είτε ένα νέο συμβόλαιο στους πράσινους, είτε μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Δεν μπορούσε, πάντως, να συμμετάσχει στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, καθώς έχει υποχρεώσεις εντός των συνόρων όταν το τουρνουά θα έχει ήδη ξεκινήσει και δεν θα μπορούσε να προστεθεί σε κάποιο ρόστερ με καθυστέρηση 7-10 ημερών.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια παρανόηση από αρκετά media, καθώς η φήμη πως ο Αντετοκούνμπο θα έπαιζε στο Λας Βέγκας με τους Μπακς χρησιμοποιήθηκε από δημοφιλή site που έβαλαν τον Θανάση στο ρόστερ των Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν είχε ανακοινώσει όμως τίποτα, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (1/7).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ