ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ανάσα από την επιστροφή του ο Κάζινς

Golden State Warriors' DeMarcus Cousins poses for photos during media day at the NBA basketball team's practice facility in Oakland, Calif., Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς αναμένεται να προπονηθεί με την θυγατρική ομάδα των Γουόριορς στην G-League, με την επιστροφή του στην δράση να αναμένεται σύντομα. Επιστρέφει και ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς βρίσκεται πλέον στην... τελική ευθεία της επιστροφής του στα παρκέ. Όπως έγινε γνωστό, ο All Star σέντερ αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της θυγατρικής ομάδας των Γουόριορς στην G-League, των Σάντα Κρουζ Γουόριορς, σε μία ακόμα απόδειξη ότι η αποθεραπεία του από την ρήξη αχίλλειου τένοντα που είχε υποστεί τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Το επόμενο βήμα για τον Κάζινς θα είναι πλέον να πάρει μέρος σε μερικές προπονήσεις του Γκόλντεν Στέιτ και κατόπιν θα μπορεί να επιστρέψει και επίσημα στην δράση. Έστω και αν στην αρχή προβλέπεται να έχει "ταβάνι" στον χρόνο συμμετοχής του προκειμένου να επανέλθει ομαλά στην δράση.

Τα καλά νέα πάντως για τους Γουόριορς δεν σταματάνε εδώ. Όπως ανακοίνωσε το Γκόλντε Στέιτ, ο Ντρέιμοντ Γκριν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε σε ένα δάκτυλο του ποδιού του και αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ. Ο Γκριν απουσίασε από τους 11 τελευταίους αγώνες των πρωταθλητών, με την επάνοδό του να αναμένεται να λύσει τα χέρια του Στιβ Κερ.

Την φετινή σεζόν ο Γκριν έχει 6.9 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 7.2 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο σε 30.5 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Jeff Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ