NBA

Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη ο Κέβιν Ντουράντ

Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη ο Κέβιν Ντουράντ
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κέβιν Ντουράντ σκοπεύει να περάσει όλο το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, εντείνοντας τις φήμες ότι θα αφήσει τους Γουόριορς για τους Νετς ή τους Νικς.

Ο Κέβιν Ντουράντ πήγε στη Νέα Υόρκη την επομένη του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού . Εκεί έκανε και την εγχείρηση. Όπως φαίνεται, εκεί θα διανύσει και το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρικ Μπιούκερ, ο "KD" θα περάσει όλο το καλοκαίρι του στο "μεγάλο μήλο".

" Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε εξιτήριο, πήγε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και έχει ήδη συναντηθεί με τον Καϊρί (Ιρβινγκ) και συνεχίζουν να συζητούν το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί την επόμενη χρονιά. Ο KD έχει μεταφέρει όλα τα πράγματά του και θα περάσει όλο το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη", είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Fox Sports ο εν λόγω δημοσιογράφος.

" Ο KD δεν θέλει να πάει στο Μπρούκλιν περισσότερο απ' ότι στους Νικς. Ο Καϊρί θέλει όμως να πάνε και οι δύο στους Νετς. Εάν βλέπω τα πράγματα σωστά, ο KD θα ήθελε αυτό να γίνει με τους Νικς. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Θα διατηρήσουν το πλάνο τους να παίξουν μαζί ή θα πάνε σε διαφορετικές ομάδες; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό και δεν νομίζω ότι ο KD την έχει προς το παρόν", συνεχίζει ο Μπιούκερ.

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ