NBA

Μέγιερς Λέοναρντ: "Παίρνω εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ, τι σημασία έχουν 3-4 μήνες σε καραντίνα;"

Μέγιερς Λέοναρντ: "Παίρνω εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ, τι σημασία έχουν 3-4 μήνες σε καραντίνα;"
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Μέγιερς Λέοναρντ δήλωσε ενόψει της επανέναρξης της σεζόν πως δεν γίνεται να κάνει παράπονα για την "φούσκα" στο Ορλάντο από την στιγμή που πληρώνεται με εκατομμύρια.

Ο Μέγιερς Λέοναρντ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Με το ΝΒΑ να ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν στις 30 Ιουλίου, ο φόργουορντ/σέντερ των Χιτ παραχώρησε συνέντευξη και είπε πράγματα που δείχνουν ένα διαφορετικό σκεπτικό.

Ο Λέοναρντ ήταν ρεαλιστής, δηλώνοντας αρχικά: " Μίλησα αρκετά με τον κόουτς (Έρικ Σπόλστρα) με μηνύματα. Και του είπα αρχικά: Κοίτα να δεις, παίρνω εκατομμύρια για να παίζω μπάσκετ, ένα άθλημα που αγαπάω έτσι κι αλλιώς.

Δεύτερον, ο αδελφός μου έκανε δύο 9μηνες θητείες στο Αφγαντιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα. Εμείς θα είμαστε σε φούσκα για 3-4 μήνες το πολύ, τι σημασία έχει λοιπόν;"

Κλείνοντας, ο Λέοναρντ είπε κάτι εξίσου ενδιαφέρον: " Είναι περίεργες εποχές. Το σάλαρι καπ θα δεχθεί ισχυρό χτύπημα. Και να πούμε και κάτι άλλο: Αν δεν παίζαμε, τότε θα δεχόταν ακόμα πιο δυνατό χτύπημα.

Πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός τύπος που απλώς έτυχε να παίζει στο ΝΒΑ. Αν μου αρέσει το τι συνεπάγεται αυτό; Σίγουρα. Πιστέψτε με όμως, όλο αυτό φέρνει και πολύ άγχος το οποίο όλοι οι παίκτες είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε. Τέλος".

AP Photo/Phelan M. Ebenhack

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ