NBA

Με ώθηση από τον Γκόρντον Χέιγουορντ οι Σέλτικς στο Game 3

Με ώθηση από τον Γκόρντον Χέιγουορντ οι Σέλτικς στο Game 3
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Αν δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις στο ζέσταμα, ο Γκόρντον Χέιγουορντ θα ενισχύσει τους Μπόστον Σέλτικς στον αποψινό τρίτο τελικό της Ανατολής απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Ένα μήνα μετά από τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σειράς με τους Σίξερς, ο Γκόρντον Χέιγουορντ είναι όπως όλα δείχνουν πανέτοιμος να γυρίσει στη σύνθεση των Σέλτικς. Ο έμπειρος περιφερειακός που μέτρησε φέτος 17.5 πόντους από 55% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 86% στις βολές, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 33.5 λεπτά σε 52 ματς της κανονικής περιόδου θα δώσει περισσότερο βάθος στους Κέλτες, απέναντι σε μια περιφερειακή γραμμή που περιλαμβάνει τους Γκόραν Ντράγκιτς, Κέντρικ Ναν, Τάιλερ Χίρο, Ντάνκαν Ρόμπινσον, Τζίμι Μπάτλερ.

Οι Σέλτικς βρίσκονται πίσω με 2-0 στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας και ξέρουν ότι απόψε (03:30) πρέπει να μειώσουν διότι από το 3-0 ουδείς έχει επιστρέψει σε 140 σειρές που έχουν φτάσει σε αυτό το σκορ. Η ομάδα της Βοστώνης έχει βέβαια αρκετά προβλήματα χημείας, καθώς μετά από την ήττα της στον δεύτερο αγώνα υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια ανάμεσα στον Μάρκους Σμαρτ και τον Τζέιλεν Μπράουν που εδώ και χρόνια δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο, αλλά είχαν βρει έναν τρόπο για να συμβαδίζουν για το καλό του συνόλου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ